Längtan efter semester och att vara lyckligt lottad

Jag kan inte bestämma mig.
 
Ska vi ta en roadtrip till norra delarna igen? Det är så rofyllt. Som balsam för själen efter nästan ett år av det höga tempot i storsdaden.
Eller ska vi göra vår lilla roadtrip på hösten istället?
Jag saknar skogen. Träd så långt ögat når. Värmen från alla människor. Lugnet. Här Luppioberget igen.
Jag har hittat min oas i vardagen. Jag har en höft som inte vill att jag springer och har hittat alternativ träning; yoga. Det naturen inte kan ge mig är smidigheten i kroppen, men absolut närvaro, lycka, tacksamhet, djupandning får jag gratis här. Att vara tacksam över det lilla. Några blommor vid vägkanten. Ta in allt som händer. 
Springa barbent i gräset.
Här ovan tomten och grillstugan i Koutojärvi. Lugnet själv.
Det här ser jag framför mig då jag drömmer mig bort.
 
Och andra dagar är jag i Frankrike och jag drömmer mig tillbaka till Singapore, jag saknar risfälten i Bali, tänker på paradiset på Koh Kradan, men att man inte behöver åka så långt för att få stillhet och en del av havet.
 
Alla dessa val. Och samtidigt. Vilken ynnest! Att samla minnen som jag kan le åt under alla mörka och kalla dagar. Eller alla dagar då livet inte leker. 
 
Lyckligt lottad!

Mygg-VM och Övertorneå Cruising

Vi var faktiskt där. Jag skippade mygg-jagandet. Kände att mina uppätna ben behövde en paus och jag var upptagen med att titta på alla magiska bilar.
 
Vill passa på att tacka för påminnelsen om att det är dags att blogga lite igen. Jättekul med fler följare och jag har inte lagt ner bloggandet på något sätt. Det är bara lite mer sällan (väldigt mycket mer sällan) jag lägger upp nya inlägg. Så håll till godo. Och igen - tusen tack!
Visst blir man lite extra sugen på sommar nu. Och det är inte alls långt kvar. Den här helgen gav mig vårkänslor och vi kunde till och med njuta av solen på balkongen ett tag.
Tack snälla för att jag fick fotografera er! 
Vilken tur att jag inte glömde kameran hemma denna dag.
Och det var inte bara jag som älskade att fotografera här...
Så var det ju mygg-VM också. 
 
Foton - Around the world (Mina Resor) | Classic Car, Mygg-VM, Övertorneå, Övertorneå Cruising | | Kommentera |
Upp