Herre på Täppan

I soffan får man vara som sagt var. Det innebär tyvärr över alla rena kläder också. Om man nu har sagt att soffan är ok alltså. (Ja, det har vi) För han gillar att gosa in sig i allt som innebär tyg...
 
Idag blir det en spännande dag. Om allt vill sig så har jag äntligen en snabbare dator. 
Pass-fix inför kommande USA resa ska ordnas. Storhandlas ska hinnas med. 
Så mycket som möjligt innan helgen och kommande vecka då jag kommer att gå lite på halvfart. 
 
Hoppas fredags-feelingen har kommit. Och advent-feelingen, för snart är det ju faktiskt första advent. Och nu ska ni få höra på något väldigt konstigt - för detta kommer från mig; det är faktiskt ok med snö. Framför allt nu då jag måste vara ute med hunden. Ljusare, till och med varmare och mindre blask att torka av honom. Alltså, jag tycker att det är lite mysigt (herrejösses, skriver jag verligen detta?...)
 
Happy Friday!
Vardag och annat | | 16 kommentarer |

Ska du gifta dig?

Cattis & Adrians bröllop kan jag titta på om och om igen. Och leka med nya redigeringar. 
Här har jag gjort bildena kalla, (det var kallt den dagen, väldigt kallt) tagit bort massa färg, lagt på brus samt lagt på ett "scratchigt lager" (bland annat). 
Så här ser bilderna inte ut då jag levererar till kund, men jag kan ju inte låta bli att leka lite ibland.
 
Jag kommer att höja priserna så jag ligger mer i linje med SFFs rekommendationer nästa år, så om du eller någon annan ska gifta sig, passa på att boka mig nu. Jag kör fortfarande intro-priser och det gäller för alla bokningar gjorda detta år.
Det finns fortfarande lediga datum, även om bröllopen börjar rulla in. Och hur otroligt underbart, härligt, fantastiskt det än är att plåta bröllop, men jag tänker inte jobba varje helg hela sommaren, så hör efter nu, då jag fortfarande är relativt flexibel.
Här är en länk till min hemsida och portfolio om du vill kika på fler bröllop.
Foton - Bröllop | Bröllop, Katarina Ratcliffe Photo & Design, bröllopsfotograf, fotograf, gifta sig | | 10 kommentarer |

Bilden i original

Här kommer bilden från förra inlägget i original. Solen lös på så fint, men jag tyckte den passade bättre i svartvitt. Dels för att han är så attans skitig på magen och för att jag gillar den lite dramatiska effekten av mycket svärta i bilderna.
 
Nu är vädret inte kul. Jag är ju som bekant ingen vinterälskare, men det är ju bättre med snö än snöblask som kommer ner på tvären. Och det i samband med hård vind.
Det är inte första gången jag tänker att "fasen, klarade jag maraton i det här vädret så klarar jag allt". Nu var det visserligen inte snöblask, men det var förbannat kallt den dagen. Och det är ju skönare att springa i detta väder än att bara förflytta sig...
 
Min löpning förresten. Måste tyvärr lägga den på is, fram till februari, (av privata skäl) så planerad maraton blir det inte. Tyvärr. Jag missar för mycket träning. Men det finns ju flera roliga lopp nästa år. Och maraton går ju 2014 också. Och jag är sjukt sugen på att springa! Blir nästan ännu mer taggad av detta väder. Det är ju något visst för pannbenet efter ett jobbigt pass i snöblask.
Tillsvidare är det alternativ träning och det är ju väldigt skönt det med. Tro inte att jag skippar träning bara för att jag inte skriver om det. En gång träningsnörd, alltid träningsnörd. 
Vardag och annat | Hund, hundvalp, maraton, parson russell terrier | | 9 kommentarer |
Upp