Hunden - tveklöst människans bästa vän

Flera fina bilder från Lillian och Sanya.
Sanya som är en vit schäfer. Behöver jag säga att jag är otroligt sugen på hund? 
 
Vi har haft hund tidigare, jag och mina pojkars pappa, men i samband med separationen för många år sedan fungerade det inte med hund just då. Och det är många stunder jag har längtat! Många tårar som har fällts. Saknad!
Visst är det skönt att slippa hundhår, att inte alltid tvingas ut (läs snöoväder, storm, spöregn), men det är få saker som är så mysigt som en hund. Och när jag tänker tillbaka så var det faktiskt rätt roligt, just de stunderna i snöoväder, storm och spöregn. För om det är någon som envisas med att vara ute då så är det just träningsfreaks (läs jag bland annat) eller hundägare. 
 
Och inte blev jag mindre sugen efter att ha umgåtts med den här godingen. Hon är ju så vacker att man blir tårögd.
 
På tal om träningsfreaks så känner jag mig just nu mera som ett freak. Bort med ordet träning, för det är knappt existerande (bortsett från promenader). Min hals var relativt bra i några timmar i måndags. För att seda börja om på nytt. Jag sover inte på nätterna. Har svårt att svälja. Andra veckan i rad nu.
I dag blir det akuttid till läkaren som gäller. Måste kolla upp vad det är jag har i halsen. Det här är verkligen inte kul längre. Träffade en läkare i annat ärende i går och han tyckte att jag genast skulle gå till läkaren. Husläkaren alltså. För det är skillnad på läkare och läkare. Tragikomiskt...
Foton - Djur, Foton - Porträtt | Djur, Hund, Sanya, Vit schäfer | | 13 kommentarer |

Min vecka på instagram

Ett uppehåll igen så här kommer två veckor. Varav den ena mestadels spenderades i sängen med feber.
Och så åkte jag till Göteborg, blev feberfri och huvudvärkfri äntligen, så kom första snön till Stockholm.
Fick upp den underbara "HOLD ME" från Smäm på väggen, fixade lite hos prinsessan (jo, man får skriva på spegeln här hemma), bakade egna energy bars. (Success! De blev hur bra som helst! Är ni sugna på recept?)
Fikade på Finefood Kärlek & Mat (åk dit är mitt råd) och köpte gott te. Fikade lite också såklart. En njutning. Ren njutning. Och äntligen, äntligen fixade jag utväxten. Slutligen så har jag fixat bilderna från bröllopet i Örebro. Snart kommer de upp i bloggen.
 
Och när vi ändå pratar mobilbilder/mobil. Ni kommer väl ihåg att av alla mobilfodral "my pouch" som ni beställer i oktober så går 20 kronor till Rosa Bandet. Passa på. 2 dagar kvar.
Foton - Mobilbilder | instagram, iphone 5, min vecka på instagram, mobil | | 10 kommentarer |

Vinnaren av Spabehandling och Helosan-set

Vilka fantastiska tips jag har fått in från er läsare!
Allt från att smörja in sig och sova med raggsockor till att gå på behandling. Eller rulla fötter på en "noppig brödkavel" (gillade det tipset Eva)
 
Nu kan ju tyvärr bara en vinna och eftersom jag gillar naturliga saker som inte nödvändigtvis måste kosta pengar så blev vinnaren denna gång Milla. Med en förkortad motivering (fot-tips):
Gå barfota på grusväg, skog och gräsmatta på sommaren, gruset ger foten massage och små adrenalinkickar. Sedan promenerar hon i stranden och får där en gratis peeling. På vinterhalvåret går hon på en spikmatta.
Som hon också sa, så får man inga vackra, men glada fötter av detta.
Ingenstans såg jag att hon smorde in sig, men behandlingen var som balsam för kropp och själ.
 
Därför tyckte jag att hennes masserade fötter var värda balsam, dels i form av en skön behandling och dels med krämer. (Som kompletterar massagen på spikmattan....)
 
Grattis Milla! Mail kommer.
Vardag och annat | Vinnare av Helosan, tävling | | Kommentera |
Upp