5-year anniversary

Idag var det 5 år sedan jag sa ja till min underbara man, i Seglora Kyrka på Skansen. 
5 år sedan den fantastiskt duktiga Zandra sjöng sången Richard hade önskat till mig, i kyrkan. "How can I stand here with you and not be moved by you..." (Everything med Lifehouse) och jag rös så det gjorde ont i hela kroppen. (Jag gråter då jag hör den idag)
 
Och faktiskt 5 år sedan jag sa "Jag älskar dig" för första gången. Eftersom han är engelsman och jag kom på att jag inte kan gifta mig utan att ha sagt "I love you" på svenska så att säga...
 
Richard, jag älskar dig! Idag firar vi på hemlig ort. Och vill ni hänga med får ni kolla på instagram. (brakatarina) I morgon firar vi dessutom 7 år som förlovade, så jag försvinner över helgen. Kommer tillbaka på måndag.
Och från och med måndag och fram till min födelsedag i september kommer massa trevliga erbjudanden. Håll utkik!
Vardag och annat | | 13 kommentarer |

Carry along från Carriealong

Min nya clutch från Carrialong
Så här lagom till vår lilla minisemester kom denna goding på posten. Precis lagom stor för att rymma mobiltelefon, kreditkort och läppstift. Typ... Behöver man något annat? 
 
I en snygg rosa färg som blir en skön liten färgklick. Den är faktiskt riktigt snygg och precis så där lagom stor. 
 
Det fanns en hel del snygga saker att välja mellan. Och mest aktuellt nu (jag har bestämt att jag har köpförbud på väskor då jag har köpt en och annan "jag fick jobbet-väskan" - samma jobb hela tiden) är en väska till mannen. Det hittade jag här - Herrväskor
Jag har till och med lyckats få mannen att förstå att han är i behov av en snygg businessväska. (Hey, han fick jobbet för 8 år sedan. Skulle behöva ett antal nya väskor alltså.)
Är det bara jag som tycker att en snygg väska är en sjukt viktig accessoar? Det och ett par snygga skor gör nästan hela outfiten. Eller framför allt, förstör den om det inte är rätt!
 
Själv har jag gått och sneglat på Tiger of Sweden väskor länge. Skulle egentligen vilja ha/behöver en datorväska. Och nja, varför inte ett iPad-fodral också. Klassiskt och passar perfekt till jobbet.
 
Så, vilken väska tycker ni mest om av herrväskorna? Så kan jag tipsa mannen. Jag har lite svårt att bestämma mig...
Vardag och annat | carriealong, clutch, herrväskor | | 8 kommentarer |

Life is too short for ugly pillows (bland annat)

Som utlovat. Här kommer mina underbara kuddfodral, hemklickade hos Smäm. (Och bland kuddarna har även hunden Bolt hamnat. En present till Josefine från storebror.)
Den enda kudden som inte kommer från Smäm är den prickiga från HM Home. 
Soffan har fått sig ett lyft. Kanske får några kuddar flytta in i sovrummet, men tillsvidare pryder de alla soffan. 
 
Nu trivs jag riktigt bra i vardagsummet. 
 
Och vad gör jag annars då?
En härlig pianokonsert (en helt fantastiskt duktig pianist, Mikhel Poll) på Berwardhallen har jag hunnit med i veckan. Jag är helt fascinerad över att han spelade utan noter hela tiden. My God är allt jag har att tillägga. Ett geni!
Och en riktigt rolig fotografering på det. Och på det en massa annat jobb. 
Mera trevligheter väntar innan veckan är över.
 
 
Welcome to our home | Kuddar, kuddfodral, smäm | | 7 kommentarer |
Upp