Dead men tell no tales - Pirate's Cove in Daytona

Vad fanns det inte att älska med denna minigolfbana?
WOW är allt jag har att säga!
Vi spelade i 2 timmar och hade lätt kunnat köra en vända till. 
Josefines första runda på en minigolfbana och vi hade riktigt roligt. 
Någon måste ju vinna. Av någon anledning var det han som förde protokoll...
Och amerikanarna kan det här!
Snyggt och välgjort och till en bra peng. Ett av underbara minnen från resan.
Och några "tönt-bilder" måste man ta när man är på semester!

Daytona - liv och rörelse

Daytona är framförallt känt för motorsporten och här fanns det roliga bilar! 
Nu orkade jag inte ta fram kameran varje gång en rolig bil passerade (det var nästan pinsamt), men kära nån vilket paradis! Jag såg den absolut coolaste monstertrucken jag någonsin sett på en öppen gata! Hur ofta händer det i Sverige? Att en monstertruck kommer körandes? Nej, precis.
Och det var en rejäl blandning av pick ups, monstertrucks, vanliga bilar, old style bilar, rishögar. Och icke att förglömma - motorcyklar.
Stranden var helt fantastisk. Mjuk och fin sand, många människor och liv och rörelse. Utan att bli för packat! Rätt många som sprang runt i bikini. Nu är ju i alla fall jag och Josefine vikingar (eller kanske inte alls), men det var på tok för kallt för att bada och sola just den dagen. 
Men så är ju Daytona också ett paradis för ungdomar över springbreak så det var många som inte är lika fåniga som vi var. 
Vi gillade atmosfären och vimlet och kan verkligen rekommendera en trip hit, om så bara för någon dag. Vi var egentligen bara här över en dag och det var rätt mycket vi inte hann med i Daytona. Nästa gång...
Och jag fick en liten känsla av en amerikansk, mindre stad. And I loved it!
 
Foton - Around the world (Mina Resor) | Beach, Cars, Daytona, Florida, Motorsport, usa | | 16 kommentarer |

Glad påsk och en semesterbild

En av två bilder tagna på mig med systemkameran (från USA-resan).
Utöver dessa håller jag på att arbeta mig igenom ca 830 bilder till. Ett rent nöje!
 
Vi landade på Arlanda strax efter lunchtid igår, efter att ha rest i ett antal timmar. Naturligtvis utan sömn på flyget. För det räknas knappast att man slumrar lite lätt till en skrikande bebis, en sjungande gubbe som druckit några för många och att man tappar huvudet åt vänster och höger, eller att benen trillar ner i golvet. I 2 timmar lyckades jag slumra till lite lätt, sedan gav jag upp.
(Och jag hade rätt lite sömn i bagaget då jag åkte på en rejäl förkylning efter någon dag. Har fortfarande så ont i halsen att jag knappt står ut. Uppsöka läkare står på schemat i morgon.)
 
När vi kom hem passade jag på att storstäda huset. Jo, killarna hade gjort ett jättebra jobb hemma, men... Ja, det behövdes lite städning. Packa upp all tvätt osv.
Det slutade att jag somnade vid 23, efter att ha varit uppe i nästan 36 timmar. 
Om jag är trött och jetlaggad? En aning! Vet knappt vad dag och natt är längre. Just nu är jag pigg och klockan är som sagt mitt i natten. Blir spännande att börja jobba snart!
 
Och idag har vi varit på en härlig födelsedagsmiddag hos min gulliga syster. 
 
Resan då? Underbar! Och jag har så mycket att visa upp och berätta att jag nästan spricker. Äntligen lite fotoinspiration (läs mycket) igen. Det där med intresse för bilder och fotografi är tydligen inte alla som förstår, men jag var totalt överlycklig!
 
Och jag antar att ni "står ut" med många bilder från USA framöver? Tills snön försvinner här hemma och det blir roligare ute alltså.
Vardag och annat | | 11 kommentarer |
Upp