Det här med att landa i vardagen

BAM - välkommen hem!
Jag har jobbat som aldrig förr denna vecka. Sjukt stressigt är bara förnamnet. Inte förrän då jag stängde av min dator vid 4 på fredagen kände jag att jag fick luft. Så det här med att mjuklanda och hinna reklektera över semestern har inte riktigt kommit ifatt mig ännu.
Jag har fortfarande inte hunnit kolla igenom bilderna ordentligt. Jag tror inte ens jag har hunnit fundera riktigt över vad vi har varit med om.
 
Jag har däremot hunnit med två pass på gymmet och till och med löpning på mina trasiga tår. De höll, om än med lite smärta, men inte så farligt att jag fick sluta springa. I öronen hade jag en sådan spännande pod att mitt normala tänkande (löpning är som terapi) hanns inte med.
Ska försöka få till ett pass till idag, men innan dess träffa ett blivande brudpar.
 
Har börjat googla resor igen. Blandar rese-googlingen med inredning och färgval till vår nya lägenhet. Har bara inte hunnit skriva kontraktet ännu. För det har varit lite för mycket jobb...
 
Tänk vad fort det går att släppa allt och koppla av. (Glömma lösenord, glömma jobbnyckel i två dagar för att jag inte kände igen nyckeln, osv.) Och vad snabbt det går att slängas in i hjulet igen. 
 
Bilden ovan från Koh Chang och vår privata strand. Bortsett från strandflugor/loppor eller vad det var som anföll mig så jag hade infekterade bett på hela kroppen resten av semestern, och fick antibiotika, så var den helt ljuvlig. Stranden alltså.
 
 
 
Foton - Around the world (Mina Resor) | Koh Chang, Sunset, Sunset Beach | | 4 kommentarer |

Hemma igen

Hemma efter 3 veckors resande i Asien. 
Jag vet inte var jag ska börja. Känslorna går upp och ner hela tiden och jag är sjukt trött idag, efter att ha varit vaken 46 timmar i sträck. Sov förvisso med ett öga öppet på flyget. Högst 3 timmar och inte alls i sträck. Snarare sådan sömn då man däckar och inte bara tappar huvudet utan hela kroppen. 
 
Vi började semestern i Thailand och slutade i Bali. 3 timmar från Australien. Gissa om jag ville ta mig dit!
 
Kameran har så klart fått jobba, men jag har faktiskt njutit av tiden mer än vad jag har tagit kort, så har "bara" ca 380 kort från resan. Otroligt skönt faktiskt! (Om man bortser från instagram där jag uppdaterade frekvent.)
 
Nu ska jag landa lite, men tids nog kommer lite bilder och berättelser från resan. Håll ut!
Foton - Around the world (Mina Resor) | Bali, Monkey Forest, Ubud | | 38 kommentarer |
Upp