Hunden - tveklöst människans bästa vän

Flera fina bilder från Lillian och Sanya.
Sanya som är en vit schäfer. Behöver jag säga att jag är otroligt sugen på hund? 
 
Vi har haft hund tidigare, jag och mina pojkars pappa, men i samband med separationen för många år sedan fungerade det inte med hund just då. Och det är många stunder jag har längtat! Många tårar som har fällts. Saknad!
Visst är det skönt att slippa hundhår, att inte alltid tvingas ut (läs snöoväder, storm, spöregn), men det är få saker som är så mysigt som en hund. Och när jag tänker tillbaka så var det faktiskt rätt roligt, just de stunderna i snöoväder, storm och spöregn. För om det är någon som envisas med att vara ute då så är det just träningsfreaks (läs jag bland annat) eller hundägare. 
 
Och inte blev jag mindre sugen efter att ha umgåtts med den här godingen. Hon är ju så vacker att man blir tårögd.
 
På tal om träningsfreaks så känner jag mig just nu mera som ett freak. Bort med ordet träning, för det är knappt existerande (bortsett från promenader). Min hals var relativt bra i några timmar i måndags. För att seda börja om på nytt. Jag sover inte på nätterna. Har svårt att svälja. Andra veckan i rad nu.
I dag blir det akuttid till läkaren som gäller. Måste kolla upp vad det är jag har i halsen. Det här är verkligen inte kul längre. Träffade en läkare i annat ärende i går och han tyckte att jag genast skulle gå till läkaren. Husläkaren alltså. För det är skillnad på läkare och läkare. Tragikomiskt...
Foton - Djur, Foton - Porträtt | Djur, Hund, Sanya, Vit schäfer | | 13 kommentarer |
Upp